1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Невероятно е как в 21-ви век може да имаш три различни интернета и в най-важния момент да те подведат и трите...

  Стоя си пред монитора, часът е около 2 и половина през нощта, очертава се поредната стандартна тъжна неделя и току що съм си сипал от сангрията (единсвено нея бях намерил в алкошкафа), когато изведнъж – надежда! Влизаме в парите на суперсоника и понеже съм им ги бутал яко около бъбъла, имам прилично много чипки и съм топ 5 в класирането. Хората, успокоени от минкеша, започват бързо-бързо да отпадат. Оставаме 15 души в турнира, а аз не само, че няма как да изгубя флип, ами и получавам аса на големия блинд. МП шовира, БТН репуш, аз вече съм сложил отметка на „call any“ и чакам да си холдна лайк а бос. СБ изпада в размисъл. Какво пък има да мисли при този екшън и защо не му се пуска тайм банката!? "Reconnecting..." FUCK! Нетът е спрял! С отработено от годините движение включвам резервната флашка, със скоростта, с която се излага по-младата ми версия при първата тийнейджърска зарибявка. За 15 секунди съм се реконектнал, имам цели 60 disconnect protection – няма страшно. Да, ама не! Не знам дали в този момент Зевс е бил на покрива на сградата, хвърляйки светкавици наляво и надясно, или пък е валяла градушка с големината на айсберг, но и тук нямаше интернет... Последна надежда – телефонът! Стартирах апп-а, иска ъпдейт, започна да се тегли, а с тази скорост ми се струваше, че остават 3 дена, 18 часа и 23 минути... Най-накрая нормалният нет на компа се оправя. Връщам се 15 минути по-късно и СБ ме е вкарал олин. Отпадам 7-ми. Бутилката беше най-близо. Страстно се целунаха с ръба на монитора, самоунищожавайки се взаимно. Тази седмица мисля да отида до УНСС да си взема най-накрая дипломата. Ще я закача на стената и ще скрия петното от виното. Нов монитор ще питам Хадеса откъде си е взел.
  spooker, kyrbi, Hristo82 and 17 others like this.
 2. Здравейте, грайндъри :)!
  Да се представя накратко - казвам се Кристиян Иванов и съм на 19 години. Някои от вас ме знаят като Erebgil, Vincent_bg и т.н. Играя покер в интернет от около 3 години и нещо като през цялото време съм се местил нагоре и надолу по нивата :D. В момента рибилдвам банкрола си в Ентракшън и не мога да си позволя целия вход за събитието, затова се надявам да продам около 50%. На живо нямам кой знае колко голям опит. В България имам изиграни 3 турнира, в два от тях кешнах (на големия след сделка на bubble, на малкия пак имаше сделка, но вече бяхме 5 човека итм мисля):
  http://www.pokerineurope.com/playerprofiles/detail.php?playerid=16006
  Третият е 500€ фрийзаута в Кулата, където отпаднах 3 места преди ФТ.
  Имам и участия на UO Budapest и EMOP Lisbon, където единствено кешнах на сайд ивента: http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=157302

  Относно РРТ, мисля да играя мейн ивента (€500+50) и първия сайд ивент (€100+10). Общо €660 и слагам някакъв малък марк-ъп до 700€. Има малка вероятност да пропусна малкия турнир, понеже имам изпит на 15ти, но засега изглежда, че ще мога да ги съчетая и двете. Ако има промяна, ще пиша.

  1%=7€
  5%=35€
  10%=70€

  Ако имате интерес, пишете ЛС =).

  запазени:
  5% ElkYGrinder
  15% beanit
  10% rEADy
  5% Thuglifeee
  10% st1n
  5% marinoff
  10% caiko
  -----
  общо: 60%

  Благодаря ви за подкрепата, не очаквах толкова голям интерес. Повече % няма да продавам, ако някой се откаже ще ъпдейтна :).