1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Таа :)
  Много време мина откогато съм писал последно неща във форума,но напоследък има раздвижване из форума и реших и аз да почна пак да пиша някакви мои си глупости

  Не знам откъде да започна и не съм си структурирал мисълта,затова може да стане дълго и неприятно за четене,но както и да е.

  Искам да започна от това,което е реалната причина за Блог пост-а ми. Играя покер сериозно от началото на 2011,което си е много време за мен и не съм играл ниво под 200нл ( следователно уж се водим покерпро,ма колко съм про не ми се коментира ). Та идеята ми е,че съм тъжен понеже за всички тези години игра и премеждия,нерви и радости,печалби и загуби - аз не успях да се балансирам в живота и в покера.Едното от двете винаги остава на заден план . Не мога да съчетая вниманието,което искам да обърна на покера и на подобряването на играта ми и вниманието,което искам да обърна на близките ми хора и приятелите ми.Странното в случая е,че дори не съм си правил равносметка на това,че съм пренебрегвал хора,задачи,неща за вършене,срещи и забавления,докато съм продължавал да играя,""щот виж го тоя фиш са ше бъстне"".
  От друга страна обаче,когато съм се виждал с хора и съм си шетал-тогава не съм обръщал внимание на покер-а. Накратко казано - Тъжен съм,щот съм тъп и не съм успявал да бъда истински фокусиран и концентриран върху това което върша.
  Уча покер и си мисля как не ми се излиза с някой човек и кво да му кажа за да не излезем,или уча покер и си мисля как има нови серии на блеклист-а и трябва задължително да го изгледам,да не забравя.
  Реално си давам сметка,че досега нито съм учил пълноценно,нито съм обръщал нужното внимание на хората,които са искали да им помогна по някакъв начин.
  Цялото това Осъзнаване естествено може да е тотален булшит и просто да съм много мързелив и не толкова умен колкото си мисля :)

  И сега горе долу почваме да избистрямае проблема и съответно да започваме да мислим по решението:
  Имам голямо желание да се стегна и дори ако е нужно да имам покер график , социален график и график за учене и за спорт, холла @Бро-то !
  Цялото това нещо звучи някак си дебилно,човек на 26 години да не може да се организира и да прави нещата правилно без да си записва кога какво къде и с кого да прави - Ми дааа не мога аз да го направя за себе си :(

  Имам голямо желание да играя покер и да импровевам,дори днес направих 8к ръце :)
  Та формулирам следните цели пред мен:
  -Игра предимно на мидстейкс покер 6макс (400 и 600нл)
  -ББ/100 е целта,като всичко под 5бб би било компромис
  -минимум 80 часа на месец игра
  -минимум 50к ръце на месец
  -минимум 1/3 от времето което съм играл да го използвам за учене и програмки или дискусии с човекъТ,на когото съм най-благодарен за покер развитието си

  Имам за цел да също да направя 300к ръце,считано от днес,за да мога да анализирам играта си и фиелд-а и за да преценя какво би било най-печелившо за мен да играя
  Ще поствам ъпдейти,когато имам какво да кажа или х-брой ръце/графика да постна


  Това е накратко,което исках да кажа за мен и за покер нещата,сега ще си позволя да поговоря малко оффтопик неща,но пак свързани с покер-а.

  Състоянието на покера в момента за мен е добро и има качествени и некачествени противници,които дават екшън на 400 600 и 1к нл,а реално имах по лоши очаквания за покера след излизането на прорграмките,но явно малко хора успяват да асимилират и приложат това,което тя им казва :)
  За себе си говоря в случая,но предполагам се отнася и за много други хора. Докато играя 6макс и играя ХУ паралелно (за 2-3-4 ръце докато се пълни масата или се затваря) е много важно да обръщате внимание на тези ръце,понеже уинрейт-а ви би страдал ужасно много (както и моя)

  Напоследък има някаква нова мода да се гриммва,т.е да идват и да ти крадат блайндчето и да стават... Най-заслуженото нещо за тези хора е да развият каквато и да е форма на рак или друга болест и да страдат в мъки,докато не издъхнат имайки моя Голям блинд в джоба си.Съветвам ви да не го правите. Карма БИТЧ

  Друго мое мнение по въпроса за покер обществото в българия е ,че с изключение на малка група хора,които работят над играта си старателно,всички други деградират покер уменията си и стават причината да се ръннва регфул игра на 6макс.Дори и аз който не работя много над играта си се кефя да ръннвам екшън с други бг-та и да виждам как нямат идея какво се случва и спюват постоянно.

  По въпроса за ученето на покер,според мен е строго индивидуално,какво и как трябва да се прави,по колко време и тн.Аз лично не мога да се адаптирам да уча в по-голяма група хора и за мен най-продуктивно е да говоря с 1 или максимум 2ма човека за покер.

  П.С искам да кажа много други неща,но всичко ми се струва супер рандом и ще го оставя за друг път,когато мога да си подредя това което искам да кажа по някакъв лесен за четене начин.

  П.С-2 както виждате от прикачения файл,не се концентрирах само и изцяло върху 400 и 600нл ами имам и доста ръце на 1к,но за в бъдеще и за целите на блог-а мисля да се концентрирам повече върху тези 2 нива,или да филтрирам резултати . Бих поствал и някакви спотове чисто конкретни и теоритични за това как аз ги виждам и ги играя,ако има интерес и качествена дискусия.

  ГЛ на всички , скоро ще пиша пак :)

  Attached Files:

  Sanz87, Pro2type, Mariya and 18 others like this.
 2. :)

  https://www.youtube.com/watch?v=44XYEeD1A1U

  Здравейте колеги,отдавна не съм писал блог,макар че имах идеи за редовен такъв и нещото с поставянето на цели и изпълняването им мехе мехе знаете как се получават нещата , за да събереш мотивация .. и такива неща
  ...може би истината е ,че ме мързи да съм достатъчно сериозен,може би просто съм се изчерпал с даването и помагането на хора ,или по-скоро съм се концентрирал към малко хора и по-качествен импруув на тези хора (данчо не се криu)

  Почвам да говора за покер,че тва си е интересно :)
  Чувствам лека умора от покера,не съм се пренаситил,но може би имам някакви леки ментални проблеми относно какво представлява покера и какво искам да достигна като ниво.Реално успеха ни в покера се измерва с пари,което е супер грешно за мен и влияе на преценката ни за нещата.Всеки човек казва,че може да се оттърси от резултатите и те да не влияят на играта му и тем подобни-Да съгласен съм и дори мисля,че съм постигнал това благодарение на съветите на Наско и съществуването на ГТО,което е един стълб на който винаги мога да се уповавам,дори и в най-лошите моменти.
  При мен проблема е следния - това дали печеля или губя като цяло,когато се проточи във времето (ако имам поредица от лоши сесии или добри такива) - Това влияе на настроението ми супер много и на желанието ми да предприемам неща каквито и да са. (бел.ред - ако губа 5 сесии поред за 3 дни ,разбирай че на четвъртия ден ще си зема всички нужни хранителни продукти за оцеляването за един ден (чипсове,кроасани,вафли) и ще го прекарам във гледане на филми/сериали и компютърни игри))
  Този факт ме натъжава супер много относно покера или по-скоро относно моето разбиране за покера ,защото аз реално знам ,че не е това същността на тази игра.Чел съм доста,разбирам го , но не мога да го превъзмогна това.Странно е , дано успея да подобря този мой лийк.
  Във всички други аспекти на играта ми ,мисля че имам доста голям прогрес за последната година , нямам необоснован логически процес при вземането на решения и въпросителните относно отиграванията почти изчезнаха,а тези решения,които взимам на базата на подсъзнателното мислене са ми се подобрили удивително много :)
  Пак благодаря на Наско и Валери ,щеше да е невъзможно достигането на някакво прилично ниво в покера без тях.

  В личен план нещата ми се развиват доста добре,боледувах супер често,а вече не е така дори почнах да си записвам хахах ми за 7 месеца 1 път сам бил болен,което е доста голям прогрес.
  Чакам си приятелката да си завърши и да си дойде и направо си се жена и ми е много хубаво.(бел.ред МНОГО МИ Е ХУБАВО-референс юли)

  Опитвам се да диверсифицирам приходите си (засега не се получава) ,но съм се постарал да посея ,ще видим дали ще има нещо и за жънене хаха :)

  Сега малко по-конкретно за покер , играя същите лимити както от много време.Разликата е единствено,че поспрях със 200нл и играя 400нл до 2к нл,според моята кондиция и какви са игрите,реално на 400 и 1к нл ми е най-комфортно,т.е не харесвам 500 и 600нл :) , а пък 2к нл много ми харесва и ми е много хубаво като го играя ,само дето няма пари за 2к нл , както и няма пари за храна,сметки,ток,телефон,дизел,цигари и такива неща ма няма кво да се притеснявам хахаха,ще си чакам рейкбек-а

  Играх доста време в Планетуин,което може би не ми се отрази толкова добре колкото очаквах- Чаках доста за да влеза по масите и това убиваше желанието ми за игра,Чаках доста докато отворим маси,Чаках доста докато стане 4 часа следобяд ,че преди това няма игра -един вид си чаках от умрел писмо.Но почнах и в други сайтове да играя и открих,че дори на другите места хората са по-слаби на определени нива,което е прекрасно.
  Появи се желанието за игра,понеже няма вече чакане и диапазона от време ,в който мога да играя се увеличи драстично .Сега единственото,което трябва да направя е да ги бия и да си искарам 2-3 лева .


  Това е графиката за годината , имам някакъв продължителен доунсуинг,но като бб/100 съм напред ,така че нямам поводи за притеснение относно качеството си на игра.(Не казвам,че съм играл мега добре и заради лошия рън съм назад,ами просто знам моментите в които съм направил грешки и знам последствията от тях какви са били)
  и отделно съм 45к под ЕВ,но реално съм спокоен,просто ме натъжават хората от които губя,и 6 месеца поред назад е гадно.(бел.ред зозо)
  [​IMG]


  Тотален уин-рейт ... по малко от 1бб/100 ,със радост бих се гръмнал ,но има заради кой да живея,а и отделно се успокоявам,че семпъла не е толкова голям (спорно хахахаха)

  [​IMG]


  П.С -Благодарско на грайндърс за организацията на Камп-а в Гърция,много яко ,чакаме да видиме къде ще ходиме зимата.
  Бро-то мега много впечатли и се раздаде , той е една от причините да пиша блог,щот той постоянно нещо прави свързано с покер, а аз един блог не мога да напиша ли ...еебеееем го

  Бих искал да си публикувам цели за допълнителна мотивация,но сега като приключвам да пиша се замислих,че реално не искам нищо конкретно и съм супер доволен от нещата,които се случват в живота ми,може би само проблема с покера и начина,по който го възприемам трябва да променя,защото все пак това е велика игра и ,въпреки че финансово сме зависими от тази игра , това си остава просто една ИГРА,ако проектираме нашите успехи/неуспехи от покера в живота ни (както аз правя понякога) ще бъдем нещастни и разликата между мен и човека ,който ходи на работа ще е единствено и само в по-скъпите аксесоари и глезотийки,които аз мога да си позволя . (ментал ноут за мен си е това)

  Знам си,че ще ги смачкам и си е тва :)

  Успех!
 3. Честита Нова Година :)
  Пожелавам на всички посетители на форума здраве,щастие и любов :) хаха

  Малко ми е трудно да пиша в момента,просто защото отдавна не съм го правил по-сериозно и някакси структурирането на дълъг пост ми се струва трудно и изморително хаха,та затова ще си пиша рандом неща

  Та започваме с покера :)
  Тази година беше трудна за мен,имах моменти дори в които изпадах в тотално отчаяние и не виждах светлина в тунела,дори бях почнал да се занимавам (силно казано) с мулти левел маркетинг и спортни залози,мислейки ей това колко е :"по-малко нерви , по-малко занимавка , сигурни пари" хаха
  Да ама не ,оказа се че дълбоко в себе си обичам тази игра и колкото и да съм бил съкрушен,когато нещата не са се получавали това ме е направило по-силен като човек и характер ...Смея да твърдя,че притежавам доста силна психика вече и претърпях доста промени в характера си в положителна насока откакто играя покер професионално.
  Преминах през най-големия си даунсуинг досега откакто играя и това беше за период от 6 месеца,през които имах само един в които бях напред в абсолютна стойност,играейки нива от 150нл до 2к нл , като предимно играта ми беше на 200 и 400....
  Губех доста БИ на всяко ниво през това време ,играех много , бях изпаднал в неосъзнато състояние на семи-тилт и просто играех и се надявах дано днес не е поредния -10БИ ден (г/д тогава спирам да играя)
  Но всичко това премина ,нямам графики,нямах и ХЕМ по това време,но благодарение на няколко човека се справих :)
  Първо моята приятелка е златно момиче :) Да ми е жива и здрава и да продължава да ме подкрепя в живота
  Второ откъм покер отношение претърпях доста добра промяна в положителна насока откакто Хадес започна да ми разрешава да го гледам и да обсъждаме моите СПЮ ръце с него :) Валери,Пената,Юли и Тонката също много ми дадоха за да се преборя с суинга
  В момента не изпитвам притеснение,когато играя...независимо от нивото и независимо от противниците , знам си ,че благодарение на положените усилия от мен и с помоща на Хадес мога да ги победя и това чувство ме изпълва със спокойствие и ми е готино да играя
  Общо взето е това в покер отношение,отделно реших да ставам банкрол нит лека полека и да си играя каквото ми е кеф я 200 я 400 я 500нл :)

  През изминалата година правейки си оценка мога да кажа,че не съжалявам за решенията ,които съм взел,което пак е доста добре за мен,тъй като съм доста импулсивен човек и правя всичко на момента ... а това,че не съжалявам означва за мен,че преценката ми се е подобрила и съм много на кеф от този факт хаха

  За следващата година си мисля да поигравам покер доста онлайн,като евентуално да пробвам някое лайв МТТ ( на този формат съм доста зле),но валери постоянно ходи някаде,а аз си седа в нас.Отделно е доста добре да почна да заделям пари,че промените в онлайн покера за 1 година станаха доста и не знам кой би могъл да се наеме да даде адекватна прогноза за предстоящите събития в нашата сфера,но аз съм леко притеснен за бъдещето на покера и си мисля ,че времената в които можеше да играеш спокойно навсякаде и да има риба и да печелиш са на привършване,също ме притеснява и липсата на избор откъм игра на нива над 400нл ...трафика умира и европейските мрежи също ,което пак е тъжно

  Хмм други неща исках да пиша ам квото стана такова хаха :)
  Искам да си напиша няколко неща отделно,които по-скоро са за мен отколкото за вас
  През годината мисля да пътешествам доста и да си направя ексурзия извън европа,засега не знам къде ,но времето е пред нас
  Тази Нова Година прекарах във Виена и горещо препоръчвам на хората,които не са ходили там да отидат (по възможност по Коледа) ... уникално е ;)

  GL GG everyone :)
  Cheers Valery Savov ( malkiq rick ross) haha
 4. След поредната лоша сесия,реших да напиша нещо,за да си го гледам после и да си мисля еех какъв съм бил и какво съм си мислил по-рано като по-млад хаха... изпробвано е поне при мен работи ..


  Няколко месеца поред ръннвам ужасно и съм назад доста от игра,при положение,че си разглеждам ръцете и не мисля,че съм правил глупости и съм доста напрегнат като цяло от мисълта,че играя покер и съм зависим финансово от него,дори в момента ми се повръща,като се сетя през какво съм минал за да стигна до тук да играя хубава игра,биейки регюлари на високи нива с по 6 цифри + рол,които отказват да играят с мен... прекарвайки много време в мислене и труд и обсъждане на ръце и накрая идва фиша взима ми 16 БИ (губя 22 флипа ( за ХУ сесия е уникално това) 1 печеля) и ми казва,че съм слаб и как ме е бил пребил ,след като колва 5бет с Т2 аз АК К22 ии така ахах :) еми радвам се за него ....Доста ощетен се чувствам откъм рън и тем подобни глупости ...обв целта с която го пиша не е да се оплаквам,тъй като съм разбрал отдавна,че подобни неща се случват на всеки,просто понякога му идва в повече на човек и може би този момент за мен е сега .....

  Искам също да благодаря на някои хора от форума за това,че ми помагат и си мисля,че ще продължават да го правят ... те си знаят кои са

  На моменти имам чувството,че тази игра е толкова гадна и несправедлива,че хората които се занимават с нея доброволно са някакъв вид мазохисти ... еми това е ххаха иначе наистина го мисля и им правя евала на хората занимаващи се с това и печелещи пари от покер :) знам не е трудно,пожелавам им успех и дано не файлват с психиката,както аз сега ....

  Нооо не си мислете,че ще се откажа ... къз уинерс невер куит анд куитерс невер уин хаха :) полиглот сам си малко ;)
  Ще си зема няколко дни почивка .. на мен бързо ми минава и си мисля,че един ден би стигнал за целта и ще почна евентуално от 100нл или 200нл 6мах тъй като там играта ми е най-силна и безпроблемна ...Заделям си 20к еу ролл за предизвикателството на което ще се подложа,а то съответно е да пребия всички хора в залата,а ако някой ми се опъне ще прекарам много часове в ХЕМ разучавайки го и евентуално ще го бия пак :)
  Идеята ми е да стана много добър и да играя без напрежение,знаейки че играя по-добре от другите и имам повече умения от тях (дори в момента това е така но просто психиката ми е леко разклатена от други проблеми,които ми влиаят зле ... нищо сериозно просто съм станал по-лабилен)
  Чудя се с колко маси да започна,но това не е от голямо значение,ще играя колкото ми е удобно...Залата в която ще започна да играя е прима,така че ще използвам повече ХЕМ и ще поствам повече неща ....
  Целта е немонетарна,ами постигането на спокойствие и достатъчно самочувствие и след време много пари :))
  Шансовете ми за успех си мисля,че са доста добри,понеже съм доста мотивиран като цяло и съм минал по този път няколко пъти и знам какво да правя

  Това е което исках да споделя за себе си,ще се радвам на коментари и за в бъдеще да има повече полезни дискусии по ръце,които ще ни направят всички малко или много по-добри :)

  Успех на себе си пожелавам както и на всички други участници в форума


  П.С да си ми е живо и здраво мойто златно момиче,че втора няма като нея
 5. Здравейте пичове... :)
  http://www.youtube.com/watch?v=O7ZbM7ak8uw докато четете :)


  Отдавна не съм писал нищо и чак ми е некво тъпо,спомням си по-рано как сутрин със кафето си отварях сайта и прочитах всичко...усещам,че съм станал много голям мързел и дори нямам желание да правя нещо свързано с подобряване на играта или уатевер ...


  За мен малко да кажа... В последно време от септември насам цъкам без ХЕМ и затова нямам какво да ви постна като графики,но общо взето това което се случва е 400 600нл си цъкам стабилно,бием си ги , казвам си елеее бате аз колко сам добър ,чакай да ги пробвам тея малумници на 2к нл и после се псувам 3 дена ,как с 20-30БИ играеш с реговете ( които може би дори са по-добри от мене,но е спорно) губим си по 4-5 БИ там,и после пак 200 400 600 1к 2к ии всичко си е същото хахаха

  Бих искал да имам възможност да пускам ръце или коментари в ВИП Дискусии ама шефовете ми казаха,че са стриктни и няма как да стане хаха

  Друго,което ми е интересно е въпроса - Как хората които имат половинки имат желание за покер,защото при мене лично е ,така че горе долу през цялото време докато играя се чуди ехе какво прави приятелката ми мехе мехе и такива хахах :) много си я обичам и за разлика от преди покера не ми е на първо място,което е много добре хаха

  Ддз хаха иначе си мисля,че щеше да е много готино са с графиките мехе мехе щях сам да си се смея на тилт моментите,които обв са много хаха

  Най-лошото е ,че физически не се чувствам толкова добре и си мисля,че това влияе на издръжливоста ми при по дълги сесии би трябвало да се стегна малко,което е и идеята на писаниците ми хахах


  П.С Записвам си за цел да цъкам 400 и 600 само известно време (хахах днеска цъках 1к хахах уатевер) за да мога да събера парички за количка,че още от половин година се точа на А6-ците ама кур майна


  П.С-2 ГГ гуд джоб на Зозо и компания в румъния , много ме радва как вече ставаме сила в покера
 6. http://www.youtube.com/watch?v=aAo2o3KWZLs

  готина песничка за бекграунд

  Па чудим се кво да прайм и си викам дай да напишем нещо като блог,щото било оферта да си споделяш,защото уж покера бил асоциална игра и си се бил затварял в себе си,и съответно по-трудно си щял да преодолееш трудните моменти(лично не вярвам в това аз,просто няма какво да правя)

  След доста добрия февруари ( към 20к профит ) се почувствах доста добре,имах банка за 600нл + играех мега добре и имаше изгледи дори да регвам 1к нл и всичко беше наред , обв както се предполага дойде доунсуинга,знам че всички минават през такива периоди и това не е толкова интересно,че да отделям време да пиша за някакви тъпотии,така че скипваме тази част

  Ще постна графики,понеже винаги са ми били интересни цифричките и завъртулките по тях,не че искам да уайнвам или нещо подобно

  [​IMG]

  [​IMG]

  По някаква случайност в края на миналия месец попаднах в радисън... и играта на 1/2 и 5/5 ми се стори толкова лесна,че бях готов да живея в казиното... Бих го сравнил с седене по кафетата,само че с не толкова атрактивни и интелигиентни хора ( обв има изключения ) и по някое време ти дадат някой къси 100-200 лева и си седиш и си береш буквално
  Та прибрах се в къщи напраих няколко онлайн сесии и реших,че няма смисъл да се затормозявам,пък и ми се играеше лайф ... :)
  Стегнах куфарите зех монитор-а за евентуална онлайн игра в софия и си тръгнах към големото село да поживея и аз малко при столичаните :)
  Жоро (владимиров) беше така добър да ми даде едно легло да си живея при него за без пари и да си бръмчим по кафета с него ии ги налазих лайв реговете :)
  Няма такива донкове честно :) ... Поиграх 1/2 и за близо 3 дни имах 30-40БИ профит,което е добре според мен и се преместих да играя в Рила на 5/10 и 10/20 дилърс чойс,като повече се играеше омаха ...
  Играта за разлика от 1/2 не беше толкова лесна ( пак беше лесна за мен,но просто имаше и адекватни хора,като ми беше супер странно да се сблъскам с такива хора на лайв игра ии останах с добри впечатления от всички регове там)
  Играта беше някаква странна смесица от адекватни хора с умения на покер,интелигиенти хора с много пари,които играят полу професионално и по скоро за забавление и хора зарибени по машинки,рулетки,блекджеци и секакви простотии ... , което е добре като цяло,защото типовете се отличават супер лесно и винаги знаеш къде си в ръката само като знаеш кои са опонентите ти в нея :))
  Та напраих некакви бързи 20к лв , което е добре,защотото от първите ми 12-13 ходения нямах губеща сесия и дори не знаех как може да изгубя и играех мега лууз и същевременно мега добре подбирах спотове срещу всички на масата за да вбетвам тин и етц... :)
  Малко обаче ми писна заради режима,които трябва да спазвам и реших да си бера онлайн,но като цяло мисля,че е мега +ЕВ да се пробва,защото винаги може лайв рег-а да се крие някаде дълбоко в всеки човек :)))

  Ноо мисля,че мега по силната ми игра е онлайн и просто заради възможноста да играя,когато ми се играе ще се концентрирам в/у онлайн покер-а,а не просто защото лайв е по малък профита

  Тъпото е ,че отново загърбих здравето си и го поставих на втори план заради покер-а,което е основната цел да пиша този блог,просто за да може да си го погледна след време и да не правя същата грешка
  Лично при мен ситуацията е такава ... Когато се чувствам леко дискомфортно дори,нямам такова желание за покер,а и дори да имам аз може да играя оптимално,но съм мега по емоционален,при което отвреме навреме усещам някакви вътрешни изблици да тилтна,но винаги когато усещам ставам от масите ,макар че това е проблем с който отдавна съм се справил и не искам отново да се появява,понеже е тегаво


  Та поствам си и някакви цели,по-лесно изпълними и някакви по материални,въпреки че знам,че в момента имам някой трески за дялане при майндсет-а,но не е нищо тревожно и бих се справил сам с тези проблеми

  1-30к ръце до края на месеца
  2-50 часа минимум прекарани в игра
  3- доста по задълбочен анализ на своята игра
  4- по-нормален начин на живот , и изключване на колкото се може повече вредни фактори от ежедневието


  ТВА е иначе :)
  който е изтърпял докрая на писанията може да го черпа
  Иначе съм забележил,че едни и същи хора пишат едни и същи неща
 7. Честита Нова Година !!!
  Да сме живи и здави и много успехи на всички,както в личния така и в професионалния живот :)

  Та измина една година от първия ми блог тук,този който всъщност беше последния ми шанс,за да стане някъв покер играч за мене,защото ми беше писнало да се возя на увеселителното влакче 20-50-100-200 –--?“! и бъсто и после пак така .... 10-11 пъти,та си бях решил,че тряя ги смажем на сичкото регове и г/д се получиха нещатата,ест можеше и по добре,тъй като от септември месец насам нямам мотивация и фактически съм цъкал 7-8 месеца сериозно,но това си е лично мой проблем ...
  2011 Като цяло беше много добра за мене,особено от покер гледна точка,качих от 50нл до рег на 400нл и 600нл,доминиращ масите и общо взето не ми се заиграваха много :) тука идва обичайното НО... мега доун суинга ме хвана на шотовете ми на 1к нл и след това се пренесе и надоло по нивата (400 и 600) като за 333 ръце изгубих 8к на 1к нл и след това за 192 ръце 5-6к на 600нл ( без да взема нито една ръка) .... та това си мисля ,че ми повлия доста зле на играта ми и се върнах към 200нл да си цъкам без напрежение,за да вкарам масс волюм (който,така и не можах да постигна)
  ...Готиното е ,че 200нл играта не ми е проблем и едниствено мотивацията ми пречи(защото си бях наумил,че съм достатъчно добър да бия и 400,както и 600нл игрите в мерж)
  Тука спирам за покера,защото чувствам,че мисълта ми е непоследователна и ми сяка секунда ми хрумват 50 неща,които искам да кажа,но понеже съм болен ме мързи да редактирам ...аахахах
  Ето графики ( те поне са забавни)

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  П.С 2-рото е 6мах играта ми,а третото ХУ


  В личен план също ми се случиха доста неща ии може да ги нахвърлям набързо...
  Учих в Германия до юли месец,и там бях мега много надъхан и концентриран,вкарвах много часове на месец,гледах лошите кво правят и ги знаех г/д наизуст,но се преместих в БГ и си зех квартира и тук някак си нещата не вървят...и дори се замислям да се махам от тук ,дори преди да е приет закона за хазарта (Малта ис уейтинг фор ми)
  Напрежението в БГ е огромно,почти не познавам човек,който да си няма проблеми и да е спокоен такъв за живота си,като си е избрал път и го следва постоянно и понеже аз съм си пичага и помагам на всички в един хубав момент осъзнавам,че съм си раздал 1/3 от банката по разни стейкове,заеми,инвестиции и съм помогнал на сумати много хора,къде със съвети,пари,знания етц.... и гадното е,че повечето от тях си мислят,че съм задължен да им помагам,понеже съм бил яко добър и при мене пари кат вестници...да ама кур майна
  Единственото радостно е,че най-добрите ми приятели осъзнават,колко много съм им помогнал и къде са били преди 6 месеца и къде са сега и мега много им се кефя,защото си личи,че всъщност съм им помогнал и без мене нямаше как да се справят
  аах .. Много информация може би дадох,но ддз оферта е да се знае и да се поучите от това,защото въпреки че съм на 21 години много неща са ми се случили и съм си извлекъл поуки от тях

  Тъпото е ,че се отписах от университета демек не уча,гледам филми по цял ден или сменям кафетата през половин час и се дрогирам с кофеин г/д секи ден и то в големи количества и съм загърбил леко покера,което не е оферта тъй като имам качествата,нужни да се искарат пари и то без голямо напрежение

  Тука мислим да спираме да пишеме ( пернишки акцент ... лайк а босс) и мисля,че е крайно време да си поставя цели за новата година,който да ме мотивират и да ме изпълнят с желание за осъществяването им,макар че ще постна само покер целите си,но воденето на нормален и здравословен живот също вече е крайно наложително...

  Цели за 2012:
  1- 1 милион ръце
  2- 100к профит
  3- 100к РБ
  4- някъкъв вид спорт (физическа дейност)
  5- органичаване на количеството алкохол
  6- да не се прибирам по късно от 10 сутринта от дискотека
  7- да селектвам по-добре курвите ( ако има профит мислим да шибам само манекенки)


  И общо взето накрая няма какво друго да кажа освен

  ТВА Е МАЙНА
  ЕБЕМ ГО
  НАПРЕЖЕНИЕТО Е ОГРОМНО
  ТВА Е НЕСЕРИОЗНО
  и да спра да използвам тези думи,защото в момента заемат 60-70% от богатия ми иначе речник
  хахах
  ГЛ на всички
 8. Таа почти измина и този готин месец,супер доволен месец си беше това :)
  Е ама как защо мислим така ще си кажете вие... и аз затова ще ви обясня самата фигура на ситуацията (рофл епик видео си е тва)
  С много усилия успях да се класирам за Покер Хаус-а на Грайндерс,под много ми се сториха,макар че трябваше да рейкна само 7к $ за близо 2 месеца,сума която преди рейквах за един месец,но в последно време мързела в мен надделява и играя по супер малко.
  Та за къщата да кажа сега :) ... Супер доволна работа си е тва
  Грайндерс се бяха постарали доста,за което мога само да ги поздравя,почти нямам никакви забележки за организацията,престоя и начина на провеждане на мероприятието.Като цяло се бяха събрали доста готини хора и нямаше как прекарването да е скучно.Имаше въртене по цял ден,превъртане,колове за да съкоутнем лошите,много уиски,някакви храни,лайв кеш,футбол,волейбол,баскет и секакви други благинки... т.е за всеки по нещичко
  Не искам да навлизам в детайли,защото мога да пиша много и не знам дали няма да изпусна много от култовите неща,които се случиха :)
  Искам обаче да отбележа един човек,пред когото дори Боговете се покланят.... ЕВАЛА КАЛБА ГОЛЯМ СИ !!!! :)
  Та от моя гледна точка мероприятието си беше супер,10 дни без да се напрягам изобщо... Единствените ми душевни терзания бяха дали да хапна сега или после и дали да си легна да поспа или да ходя на плаж... найс :Д
  Мега готино,защото по принцип доста хора обичат да си ме напрягат мене за всякакви неща "брато как може да ми плати ол-ина със вале и десет и да му излезе десетка на ривер" (това е на някакъв 20 евро донкамент на кулата и си е евридейка да ми се оплакват как не са го шипнали,щот другите били донкове) рофл :Д :Д
  Да обобщя-10 весели безгрижни дни,през които доста релакснах и се откъснах някак си от умрялата действителност,която цари в нашата държавица
  За месеца в покер отношение постигнах доста добри резултати,макар че евентуално часовете ми игра ще достигнат до умопомрачаващата цифра-50
  рофл (фултайм про...кура ми )
  Поиграх доста 2/4 и съм доста доволен от играта ми там,защото мислех,че има регове,които доста лесно ме рийдват и съответно пребиват като куче,обаче не беше така,а по скоро обратното :-

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  П.С играх в два сайта,затова са толко много графиките
  П.С2- филтернато е на репортс,като играем повече от 3 парчета

  [​IMG]
  [​IMG]

  П.С това е годината досега,малко кофти доунсуинг имах(20к) ,но нещата изглеждат по-добре сега
  П.С2 -трябва да почна да отказвам екшън на ХУ,щот аз си им играем на сички на 2/4 и си ме шибат,но аз пак си им играем :Д


  П.С3-ГЛ на сички и мноо профит занапред
  П.С4-Сега се сетих,колко фън беше като се опитвах да коучвам в къщата
  Отивам при шомката(той дори ме беше помолил) и му обяснявам там нещата,тука направи тва,там онова и хоп -3БИ....след това отивам при Чуската,ест пак -3БИ и след това мисля,че на на деско му казах как да изгуби още 2 и на калбата 1-2 ....та който иска,предлагам коучинг хахаха
 9. Тааа реших да драсна и аз няколко реда как е протекъл месеца при мен,да видя дали съм изпълнил целите си от предишния блог и да използвам този блог като допълнителна мотивация за следващия месец :)
  С две думи несериозна работа (заглавието говори красноречиво)
  Сега копи/пействам целите си от предишния блог само,за да видя колко съм фейлнал

  -Да се преместя в БЛГ и да запиша нещо в ЮЗУ
  -Да си намеря готина квартира и да се изнеса от нас
  -Повече време отделено за покер и съответно повече пари
  -Да се влея в путкопотока в БГ и да се опитам да аджъстна към селянията и простотията,мисля че 1-2 седмици за аклиматизация са окей
  -Да реша дали ше гринда за Гринд Хаус-а на гриндерс и да зема некое пакетче
  ИИ най-важното да си се забавлявам


  1-Преместих си се ,но не съм записал още нищо .... невер майнд де то си има още време хахах
  2-тука вече съм горд от постигнатото (102 квадрата апартамент на главната за 450 кинта (след преговори) доста добре го плейнах )
  2-кур майна
  3-г/д аджъстнах ,но за путките все още не съм вкарал мноо оферти т.е не съм се предлагал достатъчно,но иначе има потенциал и като цяло тва е лесно
  -никав гринд не вкарах и съм мега недоволен

  П.С Не си бях поставял за цел да пия през ден,но май така се получи ( поне празните бутилки уиски над шкафа ме предразполагат да мисля така )

  сад стори с две думи,но за август вече тряя се стегна ,че няя пара вече

  [​IMG]


  [​IMG]


  Поне за гринденето може да се каже,че имам оправдание
  около 7-8 дни бях болен ( както и в момента) + напраих едно кратко моренце с доктора,брото и стината ( които са доста големи пичове ) та там не играх воъбще ,не пих и мноо ,само фейлвах малко,но те няя се сърдят,щот са пичове :)

  Мейн гоал за август ще ми е-масиве грайнд + масиве профит,за да имам некъф шанс да не фейлна и в края на следващия месец

  П.С тъпо написано е,но ме мързи много да го редактирам хахах
 10. Мисля,че имаше някои желаещи да подържам блог а у ,та затова мисля секи месец да поствам как е минал,резултати,статс,нещо интересно ако се е случило,отнякаде ако съм откраднал пари и етц.... :)
  Днеска по план трябваше да е ден за гринд,но за съжаление станах в 5:40 АМ
  и не можах да заспя и затова не мисля,че е +ЕВ да играя и да се напрягам излишно ( кофти,че няма да зема реик реиса,но здраве да е)
  Та от месеца като цяло не съм много доволен,защото ме хвана мързела и не играх толкова много,също се бях в БГ за 10 дни и там не играх и сега се занимавам със документите ми за прехвърляне в БГ университет,затварям сметки,телефони .... Дейба и в пергелите,как са го напраили тука,напрао минаваш през някфи мега усилия,за да си спреш договорите,че дори се замислям,дали нямаше да ми е +ЕВ да си играя през това време и накрая да си платя сметките :Д
  И сега към резултатите от месеца - Играх г/д добре,за мое съжаление имам само 33к ръце ( никога не съм правил толкова малко) :(
  Цъках предимно на 200нл ( ез гейм е там и макар да ръннвах не много добре,профитнах окей), също имам и 4 сесии на 400нл като 3 от тях са на бая минус,там си ръннвам зле,но по-лошото е,че не играя и толкова добре колкото минали месеци (бел.ред - април имах 60БИ профит там )
  Та ся ше постна няколко графики,защото хората обичат да гледат графики
  и отделно мисля,че написаното досега е скучно :Д

  [​IMG]
  като цяло не е толкова зле положението,защото ръцете са за близо 45 часа игра + 2к от рб ... (надявам се,че ше мога да преживея месеца,защото имам доста разходи по преместването)
  [​IMG]
  като бб изглежда по-добре графиката

  и както се вижда
  [​IMG]
  мноо лууз цъкам на 400 и 600 и трябва да тайтна 100%
  също този месец ходя супер много на шоудоун....знам защо така се получава и следващия месец ше го опраим

  Като планове за следващия месец ( не че някои го интересува,но поне като са ми написани,може и да имам по голям шанс да ги осъществя)
  -Да се преместя в БЛГ и да запиша нещо в ЮЗУ
  -Да си намеря готина квартира и да се изнеса от нас
  -Повече време отделено за покер и съответно повече пари
  -Да се влея в путкопотока в БГ и да се опитам да аджъстна към селянията и простотията,мисля че 1-2 седмици за аклиматизация са окей
  -Да реша дали ше гринда за Гринд Хаус-а на гриндерс и да зема некое пакетче
  ИИ най-важното да си се забавлявам

  П.С пишете ако е боринг,за да знам и да не ви занимавам повече
  ГЛ то евериуан
 11. Понеже се чудя кво да правя,докато ми се свали сериала,реших,че може да драсна няколко реда, не изисквам внимание или нешо подобно,просто може би на някой може да му е интересно как съм бил качил 50нл до 400 за 2-3-4 месеца,а и отделно,че съм в някъф доунсуинг и нямам желание за игра.
  Та значи...в началото на годината бях някъф реикбак бреикивън 50нл играч,със може би едиствено амбицията(по скоро фикс-идея) да играя по високо и съответно да печеля сума ти мноо пара,шото съм бил уж добър :Д
  Пиша го това,защото повечето от играчите във форума са на едно посредстевено 50нл ниво, и играят повече за рейкбак,отколкото за профит и не гледат играта си като цяло,а това че са 20БИ под ЕВ за месеца и това супер много ги дразни,макар че в общ план да са под средното ниво на регуларите за нивото и да са губещи или бреакевен в дългосрочен план...
  Ся ше си кажете,къф е тоя смешник... допреди 3 месеца и тои не знаеше кво стаа... Ем точно това е преспективата,която искам да представя,как да се превърнем от един 50нл бреакевен регюлар в един 200нл + печеливш такъв... :)
  Мотивация,дисциплина,концентрация и най-важното може би да се преборим със собственото си его.... 90% може би от хората,които пишат във форума отделят прекалено голямо внимание,на това,че ръннват 30БИ под ЕВ,или на това че днеска са ги сет-ъпнали със 3сета вс оверпаир в 3бетнат пот,докато истинските и действително важните лийкове остават на заден план.И аз бях в същото положение доста време,докато не осъзнах,че просто така няма да се получат нещата....
  Когато писах първия си блог,началото на годината,имаше доста обнадеждаващи коментари,горе главата и етц... мерси за което,но имаше и един такъв
  "" |Играл съм срещу теб и мога да кажа, защо си губещ. Играта ти е слаба. Лесно те изкарват извън линия. Постфлопа си слаб, а пък префлоп се опитваш да играеш агресивно, но се лесно филмираш и изплащаш. | ""
  Та се замислих и си викам ебах маааму,тоя колко е прав за мене,а дори не ме познава....та цялата ми идея е да търсите грешките във вас,защото ги има,а ако не можете да ги откриете значи не търсите достатъчно упорито :)

  Та понеже се очертава това да ми е първия месец на минус отначалото на годината ще постна графика и дано нямам повече такива :)
  [​IMG]

  Миналият месец пък беше най-успешен досега:
  [​IMG]

  Всички ръце от началото на годината:
  [​IMG]

  [​IMG]

  таа стана малко дълго,но кво да се прави
  дано ви е харесало

  П.С-днеска го радавам малко деген.... тръгнах си в 8 часа сутринта от лекции и си взех една бутилка Джим Биим, таа кой го ебе за правописа
  ХАХАХХА
 12. Ебало ли си е майката?
  този път отговорът е не !!!Просто исках да покажа как се развивам откакто писах последния си блог :) ---> http://grinders.org/bg/forums/blog.php?b=226

  Тогава бях на прага на финансова и психическа криза, но благодарение на вас момчета успях да се спрява с нея и се чувствам леко по уверен.Мина малко повече от един месец в които аз успях да преосмисля играта си и за мое щастие да я променя към по-добра....

  В момента съм си капнал 400-500 грама в уиски в голямата чаша,така че не ме съдете...
  Ше постна стацове и графики ,така че,ако някои има желание може да коментира,ще се рagвам

  Искам да благодаря на целия екип на сайта,и участниците в него! ЕВАЛА ГОЛЕМИ СТЕ!!!Особено на владимиров,защото откакто си пиша с него печеля пари а той губи,така да се каже зимам му късмета :D Той обаче е пич и не ми се сърди :D а и няма защо,него поне светът го обича :D


  By Stakes
  [​IMG]

  Tova sa poziiciite
  [​IMG]

  Grafikata ot tozi mesec
  [​IMG]

  I Grafikata oktakto pusnax predishniq blog
  [​IMG]


  ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!
 13. Добър вечер

  Да се представя първо- Казвам се Серго на 21 години съм (от днеска) и се занимавам сериозно с тая простотия покер от близо половин година (има се впредвид много грайнд,много часове пред пц,опитвайки да подобря играта си неуспешно)

  За уточнение не мисля да се оплаквам и тем подобни глупости. Просто искам да разбера дали има смисъл да продължавам да се занимавам с покер или не, тъй като кажи речи съм брейкивън от август насам, дори малко на минус и само рб-то ме покрива.

  След като загубих 10-тина БИ днес,обвиняваики софтуера, че не ме обича, се зачудих дали има смисъл да продължавам да играя.
  Декември месец шотнах на 100нл в merge 6-9 маси и за първи път се задържах на това ниво (като стабилен регулар) повече от 3 седмици :D :D но след това следва готиния даунсуинг и пак се върнах от където почнах :D

  Пускам блог-а с цел някой, който също минава през труден период и е минал през такъв да даде нqкое съветче....и като цяло ако може да ми дадете обективно странично мнение дали има смисъл да играя още :)
  П.С sry за грешките имам рожден ден .... простено ми е :D

  P.S pisha s kirilizator,inache kato cqlo pisha pravilno na bulgarski ezik :D